evo da vam i ja ispričam svoje iskustvo s mršavljenjem... iskreno do prije koju godinu nisam ni razmišljala o kilaži, jela sam sve u ogromnim količinama i bila sam mršava, možda i premršava, ali sam se i kretala mnogo... e onda sam dobila posao u administraciji i tad je sve počelo, ne odmah ali... na poslu pretežno prehrana pekarskim proizvodima, puno kave (naravno s puno šećera), neredoviti obroci k tome potpuno nezdravi... u 7 godina skupilo se oko 9 kg i nije da se primjeti zimi, ali ljeti... većinom se nakupilo oko struka i na bokovima...
već duže vrijeme smišljam (samo smišljam, nisam ništ poduzimala) kakvu dijetu, kakvo ovo ili ono... a onda sam se odlučila na fizičku aktivnost, hrane se stvarno ne mogu odreći... prestala sam jesti pekarske proizvode, smišljam si sama gablece koje nosim od kuće, vozim bicikl koliko stignem, razmišljam o tome da počnem voziti i ujutro prije posla ali mrzim ustjati rano pa još nisam to ostvarila... imamo vinograd i odlazimo gore ako ništa drugo da hodam gore dolje do iznemoglosti (pomaže i za celulit, kao i hodanje uz stepenice)...
rezultati su očigledni, na vagi su samo 2 kg manje, ali ljudi me pitanju što se dogodilo samnom da sam smršavila, jednostavno mi se koža zategnula, bokovi su uži, jedino mi je ostalo još nešto malo oko struka a to nadam se da će ovim tempom biti riješeno do ljeta

eto to je moje iskustvo, znači samo puno fizičke aktivnosti, naravno i ne jesti navečer pred TV-om
pusa

i sretno svima