• Advertisement

Pravila

Re: Pravila

Postod VioletaSD u 24 Jun 2010, 20:01

E,drage moje,još jedna divna,zanimljiva tema!Odabrala ju je naša Valentina - ViA pobednica meseca juna!

Dakle tema za mesec jul jeHladni dezerti (oni koji se ne peku - sladoled,mus,kup,šejk,voćna salata,kolač,torta...). Devojke,pustite mašti na volju,a možda ćemo i prizvati :sun:

Pravila su ista kao i ranije:

1.prijavljivanje recepata traje od 01-14. u mesecu, a glasanje od 15. do 20. u mesecu kada ćemo proglasiti
pobednika

2.mogu da učestvuju svi registrovani korisnici;

3.recept mora da bude već objavljen na forumu, pre nego što ga prijavite za takmičenje;

4.uz recept obavezna je i fotografija;

5.svaki član može da učestvuje samo sa jednim prijavljenim receptom;

6.prijave(link od recepta) šaljite putem privatne poruke VioletiSD (tj.meni :lol: )

7.Pobednik meseca bira temu za naredni
Korisnikov avatar
VioletaSD
Moderator

Pridružio se: 02 Sep 2009, 12:00

Postod VioletaSD u 25 Jul 2010, 20:02

Stigli smo i do avgusta! Znate da temu biram ja,pa sam vam smislila nesto jako lepo,mislim da to svi vole.Posto su velike vrucine,nas spas u kuhinji je Testenina Brzo se sprema,a daje pregrst mogucnosti.Pustite masti na volju,svi recepti su dobro dosli!!!!!

Podsecam vas na pravila

1.prijavljivanje recepata traje od 01-14. u mesecu, a glasanje od 15. do 20. u mesecu kada ćemo proglasiti
pobednika

3.recept mora da bude već objavljen na forumu, pre nego što ga prijavite za takmičenje;

6.prijave(link od recepta) šaljite putem privatne poruke VioletiSD (tj.meni :lol: )

Korisnikov avatar
VioletaSD
Moderator

Postod VioletaSD u 25 Avg 2010, 05:46

Ko kaže da žene ne mogu da se slože?! Naše drage pobednice, Aleks i Tanja su se začas dogovorile da tema takmičenja meseca septembra bude Slani rolati. Odlična tema,s obzirom na to da nam idu slave.Dakle,žene,pišite recepte!

Pravila su ista:

pobednika

Korisnikov avatar
VioletaSD
Moderator

Prethodni

Povratak na Biramo najbolje recepte